Látogass meg minket a Facebook-on is!
Anita és Gábor esküvője

Anita és Gábor esküvője

Egy borús, esős reggelen szállt fel a gépünk Budapestről és egy gyönyörű, napsütéses szigetre érkeztünk pár óra múlva. Ciprust azért választottuk házasságkötésünk helyszínéül, mert mindenképpen olyan helyen szerettük volna összekötni életünket, ahol bensőségesen, magunkra figyelve tudjuk átélni ezt a napot.

A szervezésnél nagy szerencsénk volt, mert egy régi hölgyismerősünk barátnője, Pintér Zsófi személyében megtaláltuk a tökéletes segítséget. Zsófi olyannyira mindent elintézett helyettünk, hogy nekünk szinte csak az "igent" kellett kimondanunk. Miután Magyarországon a papírok beszerzése megtörtént, gyakorlatilag egyedül levezényelte az egész napunkat, fényképezett bennünket, virágot, fodrászt intézett, hozott-vitt minket, ahová csak szerettük volna és még az egyik tanú szerepét is vállalta.

Lehet, hogy túlzás, de még sose találkoztunk ennyire segítőkész, kedves és figyelmes emberrel, úgyhogy kihasználva ezen alkalmat szeretnénk megköszönni Neki, hogy ilyen széppé varázsolta azt a keddi napot és ezzel együtt a nászutunkat és feledhetetlenné tette.

A szigeten töltött egy hét alatt volt lehetőségünk részt venni két, nagyobb szigettúrán is. Az egyik ilyen kirándulást nászajándékba kaptuk kollégáktól. Mindezt titokban, a Zsófi segítségével szervezték meg nekünk. Ennél találóbb ajándékot nem is kaphattunk volna, nagy örömet szereztek vele.

A ciprusi esküvőnkre mindig úgy fogunk visszagondolni, hogy ez volt életünk egyik legkülönlegesebb napja, aki házasságra adja a fejét, csak ajánlani tudjuk, mert így utólag azt be kell látnunk, Aphrodité nem véletlenül választotta ezt a szigetet magának...

A két hét nyaralás és az esküvő felejthetetlen élmény volt számunkra.
Nagyon szépen köszönjük az utazással kapcsolatos ügyintézést, a tengerre néző szobát, az esküvőszervezést, meglepetéspezsgőt, a bérautó közvetítését, tolmácsolást és a fényképezést is! Az általunk választott szálloda szerintünk ár-érték arányban teljesen megfelelő volt. A többi lehetséges hotel közül egyikben sem tudtunk volna 2 hétre szobát foglalni.
Kint meg is néztük a korábban szóba jött szállodákat de nem is bántuk meg, hogy a Pierre Anne Beach Hotelben foglaltunk szállást. Előnye a nagy medence, hogy közvetlen tengerparton van és természetesen a városközpont is közel van hozzá. Még a reggeli és a vacsora is elment.
A személyzet és a szoba kinézete nem nagyon foglalkoztatott minket mivel egész nap valamelyik tengerparton voltunk.
Egyik kedvenc helyünk lett a Protarasban található Fügefa Öböl (Fig tree bay).
Esküvőnk örök emlék marad számunkra. Az itthon szokásos nagy esküvők hangulatát bőven kárpótolta a különleges helyszín melyet Ciprus szigete (fehér homok + kék tenger) nyújtott számunkra.
A második héten fakultatív program keretében voltunk Nicosiában is. Átléphettünk a tűzszüneti vonalon egy kis török bazárban történő vásárlásra.
Múlt hét csütörtök délutánra megkaptuk Barbarától is az általa készített fényképeket, péntek délutánra pedig megkaptuk Ayia Napa-ból az eredeti esküvői levelet apostil pecséttel ellátva.

Még egyszer köszönünk mindent és nagyon sok sikeres esküvőszervezést kívánunk a jövőben is! ÖRÖK HÁLA NEKED!

Üdvözlettel: ANITA ÉS GÁBOR, Most már férj és feleségként!