Látogass meg minket a Facebook-on is!
Kati és Gábor esküvője

Kati és Gábor esküvője

A mi történetünk...

2008. szeptemberében nyaraltunk először Cipruson, és a férjem teljes meglepetésemre ott kérte meg a kezem. Persze ő már mindent előre leszervezett; itthon megvette a gyűrűt, beszélt a családommal, a szállodában virágot és pezsgőt rendelt. Már ezen a nyaraláson remekül éreztük magunkat, és tudtuk, hogy ide még vissza fogunk térni.

Eltelt egy év, és mindketten úgy gondoltuk ideje összeházasodnunk. Egyikünk sem szeretett volna klasszikus, magyar, nagy esküvőt. Több lehetőség is felmerült, hogy csak szűk családi körben házasodunk valahol, de aztán a nyaralási képeket nézegetve rájöttünk, hogy nekünk Cipruson kell egybekelnünk. Ciprusról olvasva és ott járva minden a szerelemről, házasságról szól, és arról, hogy ez mennyire egyszerű folyamat egy külföldi (EU-s) polgár számára.

A döntésünk nagyon hamar megszületett, és a jól bevált utazási irodához fordultunk. A szervezésben nekünk is Pintér Zsófi volt a segítségünkre, aki mind itthon, mind Cipruson szinte minden kérésünket el tudta intézni.

Az esküvőnk napja tökéletes boldogságban és felhőtlenül telt. Maga a szertartás rövid, de meghitt volt, kicsit szokatlan egy magyar ember számára. (Pl. nem kellett "igen"-t mondani, hanem fogadalmat tettünk egymás számára) Mindenesetre számunkra különleges és egyedi volt, és ami a legfontosabb, hogy csak rólunk szólt. A szertartás után Agia Napa és környékének legszebb helyein készítettük az esküvői fotóinkat. Az első házastársi ebéd után folytattuk a nyaralásunkat, illetve a elkezdtük a nászutunkat Cipruson. :-)