Látogass meg minket a Facebook-on is!
Mónika és András esküvője

Mónika és András esküvője

Ciprusi esküvőnk

Egy borús, esős reggelen szállt fel a gépünk Budapestről és egy gyönyörű, napsütéses szigetre érkeztünk pár óra múlva. Ciprust azért választottuk házasságkötésünk helyszínéül, mert mindenképpen olyan helyen szerettük volna összekötni életünket, ahol bensőségesen, magunkra figyelve tudjuk átélni ezt a napot.

A szervezésnél nagy szerencsénk volt, mert egy régi hölgyismerősünk barátnője, Pintér Zsófi személyében megtaláltuk a tökéletes segítséget. Zsófi olyannyira mindent elintézett helyettünk, hogy nekünk szinte csak az „igent” kellett kimondanunk. Miután Magyarországon a papírok beszerzése megtörtént, gyakorlatilag egyedül levezényelte az egész napunkat, fényképezett bennünket, virágot, fodrászt intézett, hozott-vitt minket, ahová csak szerettük volna és még az egyik tanú szerepét is vállalta.

Lehet, hogy túlzás, de még sose találkoztunk ennyire segítőkész, kedves és figyelmes emberrel, úgyhogy kihasználva ezen alkalmat szeretnénk megköszönni Neki, hogy ilyen széppé varázsolta azt a keddi napot és ezzel együtt a nászutunkat és feledhetetlenné tette.

A szigeten töltött egy hét alatt volt lehetőségünk részt venni két, nagyobb szigettúrán is. Az egyik ilyen kirándulást nászajándékba kaptuk kollégáktól. Mindezt titokban, a Zsófi segítségével szervezték meg nekünk. Ennél találóbb ajándékot nem is kaphattunk volna, nagy örömet szereztek vele.

A ciprusi esküvőnkre mindig úgy fogunk visszagondolni, hogy ez volt életünk egyik legkülönlegesebb napja, aki házasságra adja a fejét, csak ajánlani tudjuk, mert így utólag azt be kell látnunk, Aphrodité nem véletlenül választotta ezt a szigetet magának…