Látogass meg minket a Facebook-on is!
Nikolett és Renátó esküvője

Nikolett és Renátó esküvője

Az esküvővel kapcsolatban azt mondhatjuk, hogy minden a terveink szerint alakult. Ez az egész Cyprusi utunkra igaz. Mindenki időben, csomagveszteség nélkül megérkezett a reptérre.

A szállásokkal mindenki elégedett volt. (Az 5 pár 5 külön szállodában ill. apartmanban lakott) A szülők is nagyon élvezték az úszkálást a medencében :)

Az esküvő rövid volt, de romantikus. Ahogy magad is láthattad, én meghatódtam, mert azt éreztem, ez az idő amit a teremben töltünk, csak a miénk, rólunk szól. Nem kellett feszengenünk, hiszen csak a család volt ott, nem száz ember, akikből 50-et nem ismerünk.
Azt hittem, a szülőknek nem fog annyira tetszeni maga a szertartás, de elégedettek voltak a terem díszítésével is, a szervezéssel is, és azt mondták barátságos, hangulatos volt. Ebben osztjuk a véleményüket.

Mindenkinek tetszettek a fotók. 5 forrásból 200 képet válogattunk és hivattunk elő. Azt hiszem nem túlzok, ha azt mondom, mind Írországban, mind otthon csodájára jártak a képeknek. Egyik rokonunk azt mondta, látszik rajtunk, milyen jól éreztük magunkat a fotózás alatt. Kicsit talán több lett volna az idő, ha másik napot választunk, de mivel legalább 4 gép kattogott, bőven van miből képeket válogatni.

Az, hogy esküvő után mindenki levonult a beachre lazítani, megintcsak élményszámba ment. A vacsorával kapcsolatban azt mondom, áldom a megérzésünket és azt, hogy előre olvastunk a helyi tavernákról. A Napa taverna személyzete rendkívül segítőkész volt, egy csodás kis terítéket tettek fel nekünk. A tulaj (v. főpincér, maguk sem tudjuk ki volt) a húsos mezét ajánlotta, mint specialitásukat. Volt aki azt választotta, volt aki halas mezét evett. Renátó a grillezett polipot választotta. Minden fogás nagyon ízletes volt és bőséges. Helyi borokat ittunk, egyfolytában figyelték az asztalunkat, hogy ne legyen semmiben hiány. Annyit ettünk, hogy mozdulni se bírtunk. Az ár terén is korrektek voltak.

Örülünk, hogy a szülőket is magunkkal tudtuk vinni, és nem kellett aggódniuk, hogy minden jól menjen. Apukám azt mondta, ilyen jó lagziban még nem volt, és Renátó szüleinek is ez volt a legemlékezetesebb nyarlásuk. Ciprus mindenkit lenyűgözött a maga egyszerű szépségével, a fehér szikláival és a remek időjárással. A tenger mesésen szép kék volt.

Végül, de nem utolsó sorban az esküvőszervezőnk is kiérdemelte a csillagos ötöst. Még egyszer köszönjük, hogy annyit segítettél. Nekünk szinte semmire nem volt gondunk. A csokor csodaszép lett és a fodrász is kitett magáért.

Üdv: Renátó és Letti