Látogass meg minket a Facebook-on is!
Veronika és Zoltán esküvője

Veronika és Zoltán esküvője

 

2009 telén kezdtük tervezgetni az egybekelésünket. Azt már a legelején eldöntöttük, hogy kettesben, kizárólag egymásra figyelve, valami romantikus helyen szeretnénk kimondani az igent. Aztán a munkahelyemen üldögélve egyszer csak bevillant -  bulvármagazin olvasási élményeimből -, hogy terveinknek leginkább egy külföldi esküvő felelne meg. Az interneten böngészve bukkantam rá Pintér Zsófira, aki ciprusi esküvők megszervezését kínálta.  A honlapján szereplő fényképek nézegetése és az élménybeszámolók olvasgatása után szerelmesek lettünk a ciprusi esküvő és nászút ötletébe. A személyes találkozó után örömmel nyugtáztuk, hogy Zsófi a mi emberünk. Kedves, kreatív, segítőkész és az esküvővel kapcsolatos teendőket az utolsó részletig elintézi.
Nekünk csak a hivatalos papírok beszerzése, fordíttatása, és az esküvői ruha beszerzése maradt feladatul. 
Az esküvői szertartás és azt követő fotózás örök élmény marad. 
Imádtuk Ciprust, a ragyogó napsütést, és a hihetetlenül türkizkék tengert. És legfőképpen azt, hogy ez az esküvő valóban kizárólag rólunk szólt. 
Szívből ajánljuk azoknak a pároknak, akik szeretnék magukat megkímélni az itthoni esküvő szervezésével járó idegeskedéstől, és elég bátrak ahhoz, hogy a családi elvárásokkal elletétben kettesben keljenek egybe.:-)