Látogass meg minket a Facebook-on is!
Bemutatkozás

Bemutatkozás

Mindig éreztem, hogy a repülés, az utazás, a szervezés meghatározó része lesz az életemnek. Már 16 éves koromban nemzetközi vitorlázórepülő versenyeken szervezőként, tolmácsként vettem részt, miközben magam is repültem. Belekerültem ebbe a csodálatos körforgásba, ami azóta is tart.

1990-ben egy szilveszteri csoportot kísértem Ciprusra, és ez az út meghatározta életem további irányát. 10 évig éltem Cipruson, ahol a helyi főiskolán felsőfokú végzettséget szereztem turizmus és szálloda menedzser szakon, utazási irodában dolgoztam, és egy rövid ideig egy ciprusi légitársaságnál a légiutaskísérők életét is kipróbálhattam.

2000 óta újra itthon dolgozom, mostanra saját utazási irododával és esküvőszervező céggel rendelkezem.

Az évek alatt rengeteg tapasztalatra tettem szert, mind az egyéni, mind pedig a csoportos utazások sikeres lebonyolításával, igazán azonban mégis az esküvők szervezése volt rám legnagyobb hatással. Karrierem e téren 1990-ben kezdődött Cipruson, amikor egy kedves ismerős német pár esküvőjét szerveztem. Ez egy különleges lehetőség, nagy kihívás, mely precíz munkát és rengeteg figyelmet igényel. A legfontosabb, hogy az esküvő emlékezetes legyen a házasulandó pár számára: ez nem csupán egy nyaralás, hanem két ember életének a legboldogabb napja!

Remélem mihamarabb a Te esküvődet, nászutadat, utazásodat is megszervezhetem!

Pintér Zsófi - pinter.zsofi@eskuvocipruson.hu 

06-30-2973482

instagram.com/sofiapinterweddings/